News   /   اروپا

مردم بریتانیا خواستار پایان جنگِ خونین در سوریه

معترضان صدها عروسک را به یاد رنج کودکان سوری، تقدیم کردند. 1 آبان 1395 (عکس از خبرگزاری فرانسه)

صدها بریتانیایی با اجتماع مقابل دفتر نخست‌وزیر این کشور در لندن خواستار پایان جنگ خونین در سوریه شدند.

معترضان روز شنبه مقابل داونینگ استریت اجتماع کردند و در پیامی خطاب به ترزا می، نخست‌وزیر بریتانیا، صدها عروسک را به یاد رنج کودکان سوری مقابل دفتر وی قرار دادند.

این تظاهرات با حمایت عفو بین‌الملل و دیگر گروه‌های حامی حقوق بشر برگزار شد.

کری مولیگان، بازیگر بریتانیایی که سفیر کودکان جنگ است، این تظاهرات را فرصتی برای «به پا خواستن و بیان اینکه ما باید به واقع کاری انجام دهیم»، عنوان کرد.

وی گفت: «من در امان هستم، زمانی که اِوی (دخترم) به رختخواب می‌رود، وی در امان است. اما خانواده‌ها در حلب این گونه نیستند. آن‌ها نمی‌دانند شب برای آن‌ها چه به بار خواهد آورد.»

بریتانیایی‌ها با اجتماع مقابل دفتر نخست‌وزیر، خواستار پایان جنگ خونین در سوریه شدند. 1 آبان 1395 (عکس از خبرگزاری فرانسه)

 در میان معترضان، الیسون مک‌گاورن، قانون‌گذار حزب کارگر بریتانیا، نیز حضور داشت؛ وی در این اجتماع گفت از سال 2011 تاکنون، 50 هزار کودک در سوریه کشته شده‌اند.

 مک‌گاورن گفت: «هم‌اکنون 100 هزار کودک در حلب به دام افتاده‌اند.»

برت وندر، یکی از سازمان‌دهندگان این اجتماع، گفت: «چه تعداد مدرسه، بیمارستان و خانواده باید بمباران شود تا سوریه به اولویت ما تبدیل شود؟ اگر نخست‌وزیر اقدامی انجام ندهد، تاریخ بی‌رحمانه درباره‌اش قضاوت خواهد کرد.»

صدها بریتانیایی با اجتماع مقابل دفتر نخست‌وزیر، خواستار پایان جنگ خونین در سوریه شدند. 1 آبان 1395 (عکس از خبرگزاری فرانسه)

روسیه و سوریه با هدف ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به حلب و فراهم شدن شرایط برای خروج غیرنظامیان و عناصر مسلح از حلب، حمله‌های هوایی به این شهر را از روز سه‎شنبه (27 مهر) متوقف کرده‌بودند.

منابع وابسته به وزارت خارجۀ سوریه نیز چهارشنبه (28 مهر) اعلام کردند یگان‌های ارتش سوریه با عقب‌نشینی جزئی از مواضع خود، شرایط را برای خروج معارضان مسلح از محله‌های شرقی حلب، از طریق دو گذرگاه، فراهم کرده‌اند؛ این در حالی است که گروه‌های تروریستی حاضر در حلب پیشتر با عقب‌نشینی از این شهر مخالفت کرده‌بودند.

شهر حلب زمانی قطب صنعتی سوریه محسوب می‌شد، اما اکنون به عرصۀ جنگی شدید میان نیروهای دولتی و گروه‌های تروریستی تبدیل شده‌است.

این شهر از سال 2012 (1391) به دو بخش غربی و شرقی تقسیم شده‌است. بخش غربی حلب تحت کنترل سربازان سوری و بخش شرقی آن در تصرف گروه‌های تروریستی است.

عملیات ارتش سوریه برای آزادسازی مناطق شرقی حلب، که از پشتیبانی هوایی روسیه برخوردار است، از اول مهر امسال آغاز شده‌است.

 استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی‌وی فارسی» بلامانع است.


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.ir

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku