«مشکلات ناشی از ورزش نکردن در سال 2013، 67.5 میلیارد دلار برای کشورهای جهان هزینه داشته است»

محققان می‌گویند مشکلات سلامتیِ ناشی از کمبود فعالیت ورزشی روزانه در سال 2013 حدود 67.5 میلیارد دلار برای کشورهای جهان هزینه در برداشته است.

محققان می‌گویند مشکلات سلامتیِ ناشی از کمبود فعالیت ورزشی در سال 2013 میلادی حدود 67.5 میلیارد دلار برای کشورهای جهان هزینه در برداشته است.

این رقم بیش از تولید ناخالص داخلی (جی دی پی) تعداد زیادی از کشورها است.

مجله پزشکی «لنست» روز پنجشنبه (7 مرداد) در مقاله‌ای اعلام کرد از مجموع این هزینه، 53.8 میلیارد دلار به مراقبت‌های بهداشتی و 13.7 میلیارد دلار به بهره‌ وری از دست رفته اختصاص دارد.

نویسندگان این مقاله می‌گویند نتایج این تحقیق با تکیه بر داده‌های اقتصادی و جمعیتیِ 142 کشور، که 93 درصد جمعیت جهان را به خود اختصاص می‌دهند، ارائه شده است.

با این وجود آمارهای یاد شده یا دست‌کم درصدِ مربوط به نداشتن فعالیت بدنی احتمالاً کم‌تر از حد برآورد شده چرا که این داده‌ ها تنها 5 بیماری – سکته قلبی، سکته مغزی، دیابت نوع 2، سرطان سینه و سرطان روده بزرگ – را در برمی‌گیرند.

محققان می‌گویند مشکلات سلامتیِ حاصل از کمبود فعالیت ورزشی روزانه در سال 2013 حدود 67.5 میلیارد دلار برای کشورهای جهان هزینه در برداشته است.

طبق یک بیانیه «محاسبات هزینه‌ها براساس برآوردهای محافظه‌ کارانه صورت گرفته و هزینه واقعی ممکن است حتی بالاتر از این باشد.»

این مقاله که برای اولین بار هزینه پولی «اپیدمی» جهانی بی تحرکی را برآورد کرده بخشی از یک رشته برنامه‌های ویژه است که قرار است در آستانۀ 5 اوت (15 مرداد) و افتتاحیه «بازی‌های المپیک ریو» در برزیل منتشر شود.

محققان می‌گویند سبک زندگی بی‌تحرک، سالانه با مرگ بیش از 5 میلیون نفر در سراسر جهان ارتباط دارد.

از مجموع هزینه برآورد شده برای مراقبت‌های بهداشتی، 31.2 میلیارد دلار را درآمدهای مالیاتی تشکیل می‌دهد که به علت هزینه در بخش سلامت عمومی محقق نشد، 12.9 میلیارد دلار به هزینه بخش خصوصی از جمله شرکت‌های بیمه درمانی و 9.7 میلیارد دلار نیز به هزینه‌های مستقیم پزشکی خانواده‌ها اختصاص دارد.

براساس این تحقیق، ورزش نکردن برای مردم کشورهای ثروتمند عمدتا هزینه های مالی در بر داشته است؛ این در حالی است که این مسئله برای مردم کشورهای فقیر باعث بروز بیماری و هزینه های جانی شده است.

ملودی دینگ از دانشگاه سیدنی که هدایت این تحقیق را به عهده دارد می‌گوید: «به طور کلی، کشورهای فقیرتر به علت داشتن نظام‌های بهداشتی و اقتصادی کمتر توسعه یافته نمی‌توانند نیازهای خود را در بخش سلامت مرتفع کنند.»

سرانه توصیه شده ورزش از سوی سازمان بهداشت جهانی 150 دقیقه در هفته می باشد. این در حالی است که میزان توصیه شده در این تحقیق 60 دقیقه در روز می باشد.

اطلاعات مربوط به بیش از یک میلیون نفر برای انجام این تحقیق مورد استفاده قرار گرفت.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی وی فارسی» بلامانع است.

 


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.ir

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku