انتشار الگوهای جهانی خواب با داده پردازی از اطلاعات کاربران یک اپلیکیشن

الگوهای جهانی خواب با استفاده از داده پردازی عادات خواب کاربران یک اپلیکیشن.

با مطالعات دانشمندان در تجزیه تحلیل داده‌های جمع آوری شده از یک اپلیکیشن، الگوهای خواب در جهان منتشر شده است.

نتیجه این داده‌پردازی نشان می دهد هلندی ها تقریبا هر شب یک ساعت بیشتر از مردم سنگاپور و یا ژاپن در رختخواب به سر می برند.

نتیجه این مطالعه که در «ساینس ادونسز» (Science Advances) منتشر شد، همچنین نشان می دهد زنان به طور عادی بیش از مردان می‌خوابند و مردان میانسال کمتر از همه خواب دارند.

محققان می گویند از این یافته ها می توان برای حل و فصل «بحران جهانی خواب» استفاده کرد.

تیم محققان دانشگاه میشیگان در سال 2014 به منظور کمک به بدخوابی ناشی از سفرهای هوایی، اپلیکیشن اینترین (Entrain) را منتشر کرد.

کاربران این نرم افزار می توانند به طور انتخابی، اطلاعات و داده هایی را که به عادات خواب آنها مربوط می شود، در اختیار این گروه محقق قرار دهند.

نتیجه این مطالعه نشان میدهد مردم ژاپن و سنگاپور به طور میانگین 7 ساعت و 24 دقیقه می خوابند در حالی که مردم هلند هشت ساعت و 12 دقیقه خواب شبانه دارند.

مردم انگلیس نیز به طور متوسط نزدیک به هشت ساعت خواب دارند که کمی کمتر از متوسط خوابِ شبانه روزی در فرانسه است.

متوسط وقت خواب یک کشور بیشترین تاثیر را بر زمانی که مردم در رختخواب سپری می کنند، می گذارد.

هر چه وقت خواب شب در یک کشور دیرتر باشد، میزان خواب مردم آن کمتر خواهد شد. اما به نظر می رسد زمان بیداری در یک کشور تاثیر چندانی بر طول مدت خواب مردم ندارد.

پروفسور دنیل فورجر، یکی از محققان این پروژه، به تضاد میان تمایل انسان برای بیداری تا دیروقت و حالت الزام آور جسم هنگام بیدار شدن در صبح اشاره کرده و گفته است: « جامعه ما را به سمت شب بیداری سوق می‌دهد و ساعت [بدن] ما سعی می کند ما را زودتر بیدار کند و در این میان خواب قربانی می شود؛ یعنی همان چیزی که به نظر ما در بحران جهانی خواب روی می دهد.»

زنان بیشتر می‌خوابند

بر اساس نتایج این تحقیق، زنان، به ویژه در سن 30 تا 60 سال، هر شب حدود 30 دقیقه بیشتر از مردان در بستر خواب به سر می برند.

این تحقیقات همچنین نشان می‌دهد، افرادی که بیشترین زمان را در نور طبیعی خورشید سپری می‌کنند، تمایل داشته اند زودتر به رختخواب بروند.

همچنین یافته ها از تاثیر شدید سن و سال بر خواب حکایت دارند. به گفته پروفسور فورجر، طیفی وسیع و گسترده از زمان خواب و بیداری در میان جوانان مشاهده می‌شود در حالی که این گستره در سالخوردگان « محدود و کمتر می شود.»

اختلال در خواب کسانی که به طور شیفتی کارمی کنند، مشکلات جسمی متعددی را به همراه داشته است که از این میان  می‌توان به عنوان مثال به دیابت نوع دوم اشاره کرد.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی وی فارسی» بلامانع است.

 

 


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.ir

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku