News   /   آمريکا

کشف روش جدید برای درمان پارکینسون

«پارکینسون درمان می‌شود»

آزمایش داروی نوعی بیماری سرطانی بر روی افراد مبتلا به پارکینسون نتایج قابل توجهی داشته و امید تازه‌ای به برخی بیماران بخشیده است.

داروی «نیلوتینیب» در گذشته برای درمان افراد مبتلا به نوعی سرطان خون استفاده میشد، اما محققان امریکایی در یک کارآزمایی بالینی برای یک دوره شش ماهه این دارو را روی 12 فرد مبتلا به پارکینسون امتحان کردند و ظاهراً نتایج آن شگفت‌انگیز بوده است.

دکتر شربل موسی، استاد مرکز پزشکی دانشگاه جورج تاونِ واشنگتن دی‌سی و مسئول این پروژه تحقیقاتی گفت: «بیمارانی را دیده‌ایم که در مرحله آخر بیماری خود به زندگی بازگشته‌اند.»

دکتر موسی و همکارش دکتر فرناندو پیگن شنبه در نشست سالانه  انجمن علوم اعصاب در شیکاگو  نتایج این دارو و اثر آن را بر پیشروی بیماری افراد مبتلا به پارکینسون شرح دادند.

دکتر شربل موسی، استاد مرکز پزشکی دانشگاه جورج تاونِ واشنگتن دی‌سی

دکتر موسی گفت: «در ابتدای تحقیق افرادی را داشتیم که مثل یک تکه چوب سفت بودند و در پایان می‌توانستند راه بروند، بنشینند و پاهای خود را خم کنند.»

وی افزود: «می‌توانستیم شادی را در چهره بیمارانی که پیشرفتشان را می‌دیدند، مشاهده کنیم، چشمان همه از اشک شوق خیس بود.»

دکتر پیگن افزود: «بیماران سرحال‌تر شده بودند و روان‌تر صحبت می‌کردند و انرژی بیشتری داشتند. انگار که این یک بیداری دوباره برای آن‌ها بود.»

الن هافمن، یکی از شرکت‌کنندگان در این کارآزمایی بالینی می‌گوید این دارو زندگی او و خانواده‌اش را تغییر داده است.

به گفتۀ این پزشکان، سه تن از بیمارانی که در آغاز این کارآزمایی بالینی قادر به صحبت کردن نبودند تا پایان دوره شروع به حرف زدن کردند و یک نفر هم که برای حرکت به ویلچر وابسته بود تواسنت دوباره راه برود.

مایکل جی فاکس، هنرپیشه مطرح کانادایی (راست) و محمد علی کلی، یکی از مشهورترین مشت‌زنان سنگین وزن جهان از معروف‌ترین مبتلایان به بیماری پارکینسون هستند.

پارکینسون یک بیماری دژنراتیو عصبی، ناتوان‌کننده و پیشرونده است که جیمز ‌پارکینسون در سال 1817 آن را معرفی کرد.

این بیماری در اثر تحلیل سلول‌های مغزی در سنین بالای 60 سال رخ می‌دهد و تقریبا 66% بیماران طی پنج سال اول بیماری و 80% پس از 10 سال دچار ناتوانی می‌شوند.

 


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.ir

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku